NEEM IN EEN DUIK IN HET LEKKERSTE ZWEMBAD VAN SURINAME

Het zwembad van RCR Medical Centre bevind zich in de tropische achtertuin met een prachtig uitzicht op de Suriname rivier en is voorzien van een wit privé strand.

Afmetingen zwembad

Het zwembad is op het diepste punt 1,80 meter diep en 14 meter lang. Tevens is er een ondiep bad met een diepte van 1,10 meter waar ook de kinderen veilig kunnen genieten van het zwembad.

Tropische tuin

In de enorme tropische tuin van RCR Medical Centre komt u gegarandeerd tot rust zodat u opgeladen terug kunt keren naar huis.

Suriname rivier

Het zwembad is gelegen aan de bekende Suriname rivier en biedt hierdoor een prachtig uitzicht waar u uren naar kunt staren.

Zonnen

Op de ligbedden van RCR Medical Centre kunt u heerlijk genieten van de Surinaamse zon. Wilt u toch liever uit de zon blijven dan kunt u ook de schaduw opzoeken onder één van de terrassen.

Toiletten

Om uw uitwerpselen niet over de grond te laten lopen heeft RCR Medical Centre twee toiletten beschikbaar op het terras bij het zwembad, één voor de dames en één voor de heren.

Rolstoelvriendelijk

Bent u slecht ter been? Geen probleem! RCR Medical Centre beschikt over een speciale tillift waarmee een medewerker u probleemloos in het water laat zakken.

Eten en drinken

Hongerig geworden door het zwemmen? Dorst gekregen van de warmte? Bij RCR Medical Centre kunt u diverse snacks en dranken bestellen. Het is niet toegestaan om eigen consumpties te nuttigen.

Openingstijden

Het zwembad is iedere dag geopend van 08:00 's ochtends tot 20:00 's avonds.

Prijzen

Patiënten kunnen gratis gebruik maken van het zwembad. Alle overige bezoekers kunnen voor SRD 25,- gebruik maken van het zwembad.