FACILITEITEN VERGADERZAAL

32 personen

In de vergaderzaal is er in theateropstelling plaats voor maximaal 32 personen. Natuurlijk is het ook mogelijk om ze vergaderzaal te huren voor minder personen waarbij diverse opstellingen mogelijk zijn in overleg.

Airco

De kans dat het zweet u uitbreekt van de zenuwen tijdens uw presentatie zal niet snel gebeuren. In de vergaderzaal zijn namelijk twee grote airco's aanwezig waarmee u zelf de gewenste temperatuur kunt bepalen.

Terras

Tijdens uw pauze leent de tropische tuin van RCR Medical Centre zich uitstekend om even de benen te strekken en wat vitamine D te produceren.

Beamer

Laat uw presentatie nog meer tot zijn recht komen met de professionele beamer waarover u kosteloos beschikt bij het huren van de vergaderzaal. Volgende aansluitingen aanwezig: HDMI en VGA.

Wifi

Heeft u voor uw presentatie of vergadering toegang tot het internet nodig? Geen probleem! U kunt hiervoor kosteloos gebruik maken van het wifi-netwerk van RCR Medical Centre.

Eten en drinken

Het verhuren van de vergaderzaal is altijd in combinatie met een eten en drinken arrangement. Voor meer informatie over de tarieven kunt u contact met ons opnemen op 455200 of info@rcrmedicalcentre.com.