OPNAME BIJ RCR MEDICAL CENTRE

Opname bij RCR Medical Centre? RCR Medical Centre biedt A-kwaliteit zorg volgens Europese standaarden en richtlijnen. De service +1 mentaliteit zorgt ervoor dat verwachtingen worden overtroffen, wat resulteert in een gemoedelijke en ontspannen sfeer op de afdeling.

Internisten

Momenteel zijn er drie internisten verbonden aan RCR Medical Centre: Drs. H.M.H. Dissels, Drs. A.A. Jarbandhan, Dr. V. Nannan Panday en Drs. I.R. Heerenveen. Schrijf u in bij één van de internisten voor opname in RCR Medical Centre.

Opname

Enkele malen per week zal uw specialist bij visite bij u lopen en daarnaast zal de zaalarts dagelijks de zorg voor u dragen. Indien nodig overlegt de zaalarts van RCR Medical Centre met uw internist. Iedere ochtend is er de mogelijkheid om labonderzoek te doen en voor andere onderzoeken verzorgt RCR Medical Centre uw afspraak en vervoer.

Ziektebeelden

U kunt bij de afdeling Interne Geneeskunde terecht voor onder andere:
- Hoge en lage bloeddruk
- Leverfunctiestoornissen
- Infectieziekte
- Vermoeidheidsklachten
- Diabetes mellitus (suikerziekte)
- Buikklachten,
- Nierziekten
- Maagklachten
- Bloedarmoede

Afdeling

Maaltijden

Er wordt tweemaal per dag broodmaaltijd geserveerd en tussen de middag krijgt u een warme maaltijd. Daarnaast krijgt u een tussendoortje rond 11:00 uur. Met uw dieet wordt uiteraard rekening gehouden en voor patiënten met diabetes mellitus (suikerziekte) en hypertensie (hoge bloeddruk) is er een aangepast dieet.

Ambulance

RCR Medical Centre is in het bezit van een eigen Ambulance, die ten allen tijden ingezet kan worden om patiënten van en naar RCR Medical Centre te vervoeren.

Coloscopie voorbereiding

Sinds kort doet RCR Medical Centre de voorbereiding van coloscopieën(darmonderzoek) voor Drs. S.V.A. Jarbandhan, MDL-arts van het AZP. U komt met uw medicatie en opnamebrief naar RCR Medical Centre toe en RCR Medical Centre regelt de rest voor u.

Heeft u vragen over opname in RCR Medical Centre?

Klik hieronder om contact op te nemen