BEVALLEN BIJ RCR MEDICAL CENTRE

Bevallen is een ervaring die u uw hele leven zult onthouden, daarom vinden wij dat deze ervaring onvergetelijk moet zijn! Bij RCR Medical Centre bent u van alle gemakken voorzien en kunt u in een gemoedelijke en luxe omgeving bevallen onder begeleiding van ons deskundige verloskundige team.

Gynaecologen

Gynaecologen Drs. Karansingh en Drs. Tjon Kon Fat zijn aan het nieuwe verloskundige centrum van RCR Medical Centre verbonden. De artsen van RCR Medical Centre staan ten allen tijde direct in contact met de gynaecoloog voor supervisie, waardoor voor u, als aanstaande moeder en uw gezin, een veilige en professionele omgeving gegarandeerd kan worden.

Polikliniek

Tijdens de spreekuren van de pre-natale poli ziet u altijd een verloskundige en een arts. De controles en het advies zullen gedaan worden door de verloskundige waarna dit besproken wordt met de arts. De arts maakt een echo en overlegd eventueel met de gynaecoloog. Door deze korte lijn is doorverwijzen erg gemakkelijk en kunt u in een comfortabele omgeving op een veilige en prettige manier bevallen.

Bevalling

De bevalling wordt uitgevoerd door een verloskundige team, met een arts van RCR Medical Centre op stand-by. Indien nodig komt de arts van RCR Medical Centre voor extra controle en waar nodig overlegt de arts met de gynaecoloog.

Kraamtijd

Het RCR Medical Centre biedt u de mogelijk om enkele dagen te verblijven op een van onze kraamkamers. De kraamverpleegkundige komt bij u langs voor controles en tevens lopen de arts en de verloskundige iedere dag visite. Tevens bestaat de unieke mogelijkheid dat uw partner bij u en pasgeboren kindje in het RCR Medical Centre verblijft.

Opname tijdens zwangerschap

Wanneer een aan ons verbonden gynaecoloog besluit om u tijdens de zwangerschap op te nemen is het voor u mogelijk om opgenomen te worden in RCR Medical Centre. Hier zullen de gekwalificeerde verpleegkundige en arts u alle zorg bieden die u nodig heeft.

Heeft u interesse om te bevallen in RCR Medical Centre?

Klik hieronder om contact op te nemen