FYSIOTHERAPIE BIJ RCR MEDICAL CENTRE

RCR Medical Centre helpt u om zo lang mogelijk zelfstandig te zijn. Het is daarom van belang om na de opname zo snel mogelijk weer uit bed te komen en zelfstandig te worden in uw dagelijkse verzorging en activiteiten. Dit kan door middel van fysiotherapie ondersteund worden. Maar ook als u nog niet eerder in behandeling bent geweest bij RCR Medical Centre, maar u lichamelijke klachten heeft zoals bijvoorbeeld rugpijn, hoofdpijn of schouderklachten, kunt u terecht voor behandeling op de afdeling fysiotherapie.

Fysiotherapeut

A. Moestadjab is sinds 2012 afgestudeerd als fysiotherapeute. De opleiding heeft ze gevolgd aan de Paramedische Hogeschool in Eindhoven. Na het afronden van haar opleiding is ze werkzaam geweest in praktijken in zowel Nederland als Duitsland. Hiernaast heeft zij in 2013 haar specialisatie Oedeemtherapie volgens de methode van Vodder in Duitsland afgerond. Sinds september 2015 is A. Moestadjab werkzaam bij RCR Medical Centre.

Multidisciplinaire aanpak

Fysiotherapie bij RCR Medical Centre biedt ruimte voor een multidisciplinaire aanpak. Dit betekent dat u, indien nodig, doorgestuurd kunt worden naar bijvoorbeeld een diëtiste of psycholoog.

Behandelingen

1. Oefentherapie
2. Massagetherapie
3. Beweeggroepen
4. COPD patiënten
5. Hartrevalidatie
6. Manuele Lymfedrainage
7. Neurologische klachten
8. Orthopedische klachten

Privacy

Binnen RCR Medical Centre is de privacy tijdens uw bezoek bij de fysiotherapeut volledig gewaarborgd. Het onderzoek en de behandeling vindt plaats in een afgesloten ruimte.

Aanmelding

Fysiotherapie tijdens opname: tijdens de opname wordt door de arts beoordeeld of er een indicatie voor fysiotherapie is.
Na opname: bij vertrek wordt met de behandelend fysiotherapeut (in overleg met de arts) besproken of fysiotherapie nog een meerwaarde heeft.
Poliklinisch: u kunt zich melden bij de receptie om een afspraak te maken.

Faciliteiten

RCR Medical Centre beschikt over een oefenruimte met veel verschillende apparatuur, oefenmaterialen, een loopbrug en een behandelbank. Daarnaast is er in de tropische tuin een zwembad aanwezig waarin therapieën gegeven kunnen worden.

Aanvullende informatie

Verzekeringen: Assuria, Self Reliance, SZF, Parsasco. Kosten voor een consult zijn 100,- SRD. Behandeltijd bedraagt 30 minuten per consult. Bij afmelding graag 24 uur van te voren afmelden.

Heeft u interesse in fysiotherapie bij RCR Medical Centre?

Klik hieronder om contact op te nemen