DIALYSEREN BIJ RCR MEDICAL CENTRE

Waarom zou u moeten overwegen om bij RCR Medical Centre te dialyseren? Bekijk hieronder de mogelijkheden en bepaal zelf!

Nefroloog

De enige Nefroloog in Suriname Drs. I.R. Heerenveen is verbonden aan RCR Medical Centre en waardoor u bent verzekerd van de beste dialysebehandeling.

Deskundige personeel

Alle dialysebehandeling worden uitgevoerd door deskundige Dialyseverpleegkundigen en Dialyse Assistenten.

Nikkiso DBB-05 Machines

De hoge kwaliteit dialysemachines zijn de basis van een goede dialysebehandeling. De dialyse-unit van RCR Medical Centre is volledige ingericht door de Nederlandse Leverancier Cablon.

Luxe dialyse-stoelen

Door de luxe dialyse-stoelen wordt u dialysebehandeling zo comfortabel mogelijk gemaakt.

Maaltijd

Standaard krijgt u een broodmaaltijd tijdens uw dialysebehandeling en tegen een geringe vergoeding is het ook mogelijk om een warme maaltijd te krijgen.

Flatscreen TV's

Uw favoriete show missen? Niet bij RCR Medical Centre dankzij de flatscreen TV's. Het personeel zet met liefde uw favoriete programma op.

Airco

De dialyse-unit is voorzien van meerdere airco's zodat uw dialysebehandeling onder de optimale temperatuur uitgevoerd kan worden.

Wifi

Social media, whatsappen met familie en vrienden. Het is allemaal mogelijk tijdens uw dialysebehandeling in RCR Medical Centre.

Dialysevakantie

Voor dialyse patiënten die op vakantie in Paramaribo zijn, kan RCR Medical Centre ook voorzien in verblijfsmogelijkheden. RCR Medical Centre is de enige aanbieder is Paramaribo die dit mogelijk kan maken, lekker gemakkelijk, alles onder één dak! Scroll naar onder om direct contact op te nemen voor de mogelijkheden.

Heeft u interesse om te dialyseren in RCR Medical Centre?

Klik hieronder om contact op te nemen